|
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
Ponieważ napędziłem trochę zakupów Sierry i sam kupiłem to również obowiązany jestem pewną obiektywną opinię wydać. Otóż faktycznie - szybka ma 1-2 mm luzu na wysokości powiedzmy nosa. Natomiast nie wiem czy to nie jest trochę tak, że to się powinno ułożyć. I z kolei ja to z reguły i tak uchylam zawsze trochę szybkę w kasku, bo mi to zawsze jest w kaskach duszno
![]() Niezmiernie cieszy mechanizm blendy, natomiast zastanawiam się ile czasu on wytrzyma. Chodzi dość twardo. Szyba mi się bardzo podoba bo jest w przeciwieństwie do AGV dość solidna. Co do wagi natomiast - cholernie ciężka jest Sierra i tutaj troszkę okłamują faktycznie. Suma summarum - jest to jakość odpowiadająca kwocie którą się zapłaciło. Dokładnie tyle jest wart ten kask ile kasy na niego poszło ![]() Zastanawiam się jak by to wypadło w porównaniu ze Sierry chyba bezpośrednim konkurentem czyli Acerbis Active który prawie kupiłem. Żeby nie było - ja tam jestem bardzo zadowolony. Chciałem do 600 pln kupić kask z blendą który będzie wszechstronny, nie będzie kaskiem szczękowym i będzie jak najbliżej kasków enduro. Mam enduro adventure z blendą i demontowaną szybą. Biały w dodatku ![]()
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kask Uvex Enduro - opinie użytkownikow | AnubisXRV | Kaski | 35 | 03.10.2012 12:27 |
Kask HJC CL-XS - opinie?! | michoo | Kaski | 10 | 07.02.2010 19:07 |
Kask Kombat Massacre - opinie | vinc18 | Kaski | 18 | 16.03.2009 19:39 |