![]() |
#11 | |
青年商會及台北縣警察局
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 10 godz 12 min 22 s
|
![]() Cytat:
czekasz jakieś 5 min ze by lekko zgęstniał wkładasz ekran dokręcasz śrubkami nie pamiętam dokładnie jak to było w środku ale chyba jest dokręcany ![]() potem zostaje przełącznik który znajduje się na górze uszczelniasz go od spodu znaczy plastik który go przesuwa ja podklejam cienki kondonik marki durex ![]() ![]() obklejasz go klejem i kondonem od spodu na około i możesz skręcać już całość następnie jeden z elementów obudowy w miejscu stykania się z drugą częścią smarujesz cienka nitka silikonu czekasz jak z ekranem łączysz oba elementy i skręcasz śrubkami nadmiar wypływającego silikonu ścierasz ściereczką, a te smarki co się nadal kleją usuwasz jak silikon dobrze zaschnie, rolujesz jak babole palcem i obudowa jest czysta i nawet nie widać ze jest uszczelniana. pozostaje kwestia karty jeśli masz już np 8G to możesz ja zasmarować ładnie sylikonem i ładnie płaskim przedmiotem wyrównać ![]() bo większa już raczej nie będzie Tobie potrzebna ![]() mio moov 200 jest zasilane mini USb od spodu tego nie trzeba uszczelniać bo jest od spodu ![]() poprzedniego palma mio 169 tak uszczelniłem i było ok chodź nie było to tak bajecznie proste jak w mio moov 200 . mio 200 kupiłem go właśnie ze względu na taką a nie inna budowę jeśli wozisz to przy szybie nie ma opcji ze coś się stanie w czasie deszczu tez już testowałem chyba ze wywalisz się w rzece czy innym ustrojstwie testowałem go w deszczu i na Ttr-ce przeszedł próbę wodna i wibracyjną ![]()
![]() |