|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
08.05.2014, 16:34 | #1 |
Miasto: Łódź
Online: 2 dni 1 godz 7 min 4 s
|
Rumunia, Bułgaria, Turcja, Albania - sierpień 2014
Cześć,
planuje podróż od początku drugiego tygodnia sierpnia do końca miesiąca. Póki co jestem sam (razem ze swoim plecaczkiem), bo ekipa coś się wykruszyła. Naszym celem jest: 1. przejechanie przez Rumunię zaliczając transalpine i transfogarską 2. spędzenie dnia, góra dwóch nad morzem czarnym 3. zwiedzenie Istambułu 4. pojeżdżenie po Albanii i dojechanie do Theth 5. brak pośpiechu, spiny, dokładnego planu który TRZEBA zrealizować 6. spanie głównie w namiotach - raz na jakiś czas w normalniejszych, ale wciąż niskobudżetowych warunkach Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to zapraszam. Jedyne czego "oczekujemy" to pozytywne nastawienie do życia Jak widać, wiele rzeczy jest do dogrania, a nasz plan jest bardzo luźny, więc myślę że nie będzie problemów z dogadaniem się. Rozumiem że nie każdemu będzie pasował tak długi czas (albo termin), dlatego jeśli ktoś chciałby zgadać się tylko na część trasy, to też nie widzę przeszkód. Pozdrawiam! EDIT: prawie zapomniałem - jeżdżę na transalpie 650, aktualnie na metzelerach tourance'ach - więc w grę wchodzi asfalt + szutry. Bez żadnego ciężkiego offu. Ostatnio edytowane przez nev : 08.05.2014 o 16:36 |
|
|