|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
13.05.2014, 21:01 | #1 |
Miasto: Rz-ów
Motocykl: RD07
Online: 3 tygodni 2 dni 14 godz 42 min 51 s
|
Słuchawki dokanałowe - coś godnego polecenia?
Cześć,
Czy ktoś miał styczność z jakimiś godnymi polecenia (lub przed jakimi się przestrzegać) słuchawkami dokanałowymi? Mam trochę miejsca pod kaskiem, a na dłuższych trasach bycie ciągle w stopperach jest nużące...i czasem aż mnie nosi żeby leciała jakaś muzyka w tle. Teraz tak...żeby nie było za łatwo, może jakieś warunki wam zarzucę ;] 1. Dobre tłumienie otoczenia 2. Niezbyt wielkie/wygodne/nie męczące uszek (w końcu pod kask mają wleźć i najlepiej z 5 godzin tam z przerwami wytrzymać). Coś z piankowymi wkładkami może? 3. Wskazany przycisk na kablu (taki jak w zestawach słuchawkowych do telefonu) 4. Jako taka jakość dźwięku, ale nie jest to priorytet Tak, wiem że każde ucho inne i w czym jednemu wygodnie, innemu nie etc. etc...Ale może jest coś co się dobrze w tej roli sprawdza...biorąc pod uwagę ten przycisk do sterowania, pewnie coś z okolic telefonii komórkowej jestem skazany... Coś rzuca się wam na myśl? Jeżeli chodzi o cenę...to raczej nie z tego segmentu ;] http://sklep.rms.pl/akg-k-3003-k3003...edukcja-szumow |
|
|