![]() |
#21 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Dzień 7 - 29 kwietnia 2014
Plan na dziś - Arezzo i Cortona. Wycieczka bliższa niż poprzednia i w założeniach miało być lekko i przyjemnie. W sumie tak właśnie było, zatem nie ma co się szczególnie rozpisywać, poniżej trochę zdjęć. Arezzo: Oczywiście był też punkt obowiązkowy - kaaaawa ![]() Ja też nie pogardziłem... Następnie spacerek na parking i odjazd do Cortony. Podjazd do tego miasta jest naprawdę ładny - serpentyna która wjeżdża się na spory pagórek - przy dobrej pogodzie są stamtąd ładne widoki :smile: Cortona: Czas już wracać. Ale nie, Monika wypatrzyła takiego oto delikwenta: Szybki numerek: I można jechać... Wróciliśmy już w deszczu a dalej był wieczór ze znajomymi i opowieści kto gdzie był, co zobaczył i jakie miał przygody... ja testowałem kolejny włoski browar o nazwie "Tuborg". Jaka nazwa taki smak - czyli mało wyrafinowany. Ale trzecie smakowało już lepiej ![]() Przejechaliśmy jakieś 150km: ![]() CDN. Ostatnio edytowane przez zimny : 31.05.2014 o 20:44 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Włóczęga po kraju 15-30 Lipca | KML | Umawianie i propozycje wyjazdów | 13 | 14.07.2011 23:46 |