|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
08.06.2014, 18:58 | #1 |
LOŻA SZYDERCÓW
Miasto: LEGNICA
Motocykl: RD07a
Przebieg: 9999999
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 6 dni 12 godz 15 min 51 s
|
Pstrąże 5-6 lipca free łoffrołt party 2
ludu afryki i łokolic
na wstepie chciałem , znaczy sie musze , kazali mi zaprosic wszystkich dysponujacych mniej wiecej takimi elementami jak -czas wolny w wyznaczonym terminie -motór w miare jeżdzacy niekoniecznie musi byc to skuter na 2 spotkanie około offroadowe które odbedzie sie tak jak w roku poprzednim w poradzieckim miescie Pstrąże znajdujacym sie na trasie Bolesławiec - Szprotawa. plan dnia na 5 lipca : - spotykamy sie na stacji paliw Orlen o godzinie 12 , w miejscowosci Trzebień blisko jest jakas zarłodajnia wiec równiez istnieje opcja zakupu odpowiednich srodków nie tylko w postaci płynnej - kierujemy sie w kierunku Pstrąża , rozbijamy miejscówke dokładnie w tym samym miejscu gdzie w 2013 dzieki czemu mamy zagwarantowane ze nikt nie bedzie nas niepokoił - jadym w teren , do woli kto ile chce -wieczorem ognicho , dlatego tysz prosze zabrac ze soba jakas padline nadajaca sie do obróbki termicznej ,pragne nadmienic ze obwodowa komisyja ds gier i zabaw bedzie kontrolowac czy przywiezione napoje wyskokowe nie sa aby mdłe . w razie pytan róznorakiej maści pisac śmiało dla tych co rok temu nie dojechali na wspomniany festyn proponuje zapoznac sie z literatura uzupełniającą: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=18171 bede dzwieczny za wrzucenie informacji równiez na forum trampkowym z powodu mojego wyjazdu jestem zmuszony przesunac ww spotkanie o tydzień tj 5-6 lipca .z góry przepraszam za zamieszanie chetni proszeni sa o dopisywanie sie do listy 1.Prodisz 2.Ważkens
Beton Stal Gruz i Rdza Станция тропосферной радиорелейной связи Ostatnio edytowane przez JARU : 13.06.2014 o 09:10 Powód: zmiana daty w tytule |
|
|