|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.06.2014, 14:06 | #11 |
Miasto: Łódź
Online: 2 dni 1 godz 7 min 4 s
|
Cześć,
Zastanawiam się nad kupnem interkomu (interphone?) i mam kilka pytań. 1. Czy aby zamocować interkom trzeba mieć specjalnie przystosowany kask? Pytam bo ja mam HJC SYMAX III który z boku ma taki otwierany schowek, który mógłby nadawać się do czegoś takiego, a moja dziewczyna w swoim kasku takiego cuda nie ma. Jak to jest? Potrzebne to czy jest to tylko bajer w kasku? 2. Mam navi Tom Tom Rider - czy wiecie jakie urzadzenia poza Interphone F5MC można z nim sparować? 3. Mam tel nokia lumia 720 (windows phone 8.1) - co można z nim sparować? 4. Na co zwracać uwagę przy zakupie? Co jest istotne? Czy są produkty które jesteście w stanie polecić? Wiem że te urządzenia są drogie (około 1.5k PLN) - no trudno Z góry dzięki, Pozdrawiam! |
|
|