|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
15.04.2008, 15:13 | #1 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
Hein Gericke - sklep internetowy
Mam pytanko. Czy ktoś z szanownych forumowiczów zamawiał coś w sklepie internetowym Hein Gericke
Chciałbym coś u nich zamówić ale nie mogę się trochę z nimi dogadać. Z tego co dowiedziałem zamówienie polega na wysłaniu do nich faksu z zamówieniem, na którym ma być adres billingowy i dane z karty kredytowej. Wysyłka kosztuje 10 EUR, minimalne zamówienie 75 EUR. Nie mogę się natomiast z nimi dogadać jakiego typu to jest przesyłka, czy jest ubezpieczona i z opcją śledzenia. Pani na moje pytania odpowiada tylko tyle że przesyłka jest wysyłana za pomocą DHL, ale wiem że te tańsze przesyłki DHL z Niemiec de facto przechodzą przez Pocztę Polską i boję się że znowu gdzieś po drodze zgubią moją paczkę Jeśli ktoś korzystał z tego sklepu to mam pytanko czy przesyłka jest z opcją śledzenia i jak długo idzie do Polski |
|
|