![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
mixajlo:
mam taki szajs tylko podpinany pod kompresor - cudo z dziurka - nie wyobrazam sobie pracy z hamulcami bez tego - doskonale spelnia swoje zadanie - reczniaka nigdy nie uzywalem kamyk: mam taka zakuwarke robiaca w warsztacie motocyklowym - jak sie jej uzywa z glowa to wiele zniesie jorge: jak dla mnie zakup bez szalu. za taka kase wolalbym kupic to: http://allegro.pl/wozek-warsztatowy-...815053333.html polski wozek zrobiony super solidnie - uzywam takiego - zostaje Ci 1300 pln na rozsadne narzedzia kompletowane pod siebie - nie jestem fanem gotowych zestawow w wozkach bo nigdy sie nie trafi w to co sie chce. daje sobie glowe obciac, ze srubokrety i szczypce z takiej Juli od razu mozna wyrzucic.