![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 40 s
|
![]()
Padła mi chyba całkiem pompa paliwa (nie słychać membrany, nie tłoczy paliwa po odpięciu przewodu)...wymieniłem styki, poprawnie założyłem i pupa blada. Podpiąłem na grawitację i przy 6 litrach w baku moto chodzi jak zegarek i pali od strzała na "postoju" - tak samo będzie podczas jazdy? Przeczytałem wątki o furii i jedni jeżdżą na grawitacji 200 km, inni 100 km a jeszcze inni...no ale nikt nie pisze, ile spalanie na 100 km (u mnie średnio 5,2 l/100? Najbardziej interesuje mnie, czy gdy pali na postoju i podczas dodawania gazu nie przerywa, tak będzie podczas jazdy? Czy na postoju pali a o jeździe "zapomnij"?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pompa paliwowa FACET. | e200g_ | Uklad paliwowy i wydechowy | 98 | 06.06.2014 23:47 |
Pompa paliwowa - szukam fachowca w trojmiescie | sailor | Uklad paliwowy i wydechowy | 5 | 05.06.2012 12:01 |
pompa paliwowa - odpowietrzanie? | Vooytas | Uklad paliwowy i wydechowy | 11 | 22.11.2011 00:02 |