|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.01.2015, 16:25 | #1 |
Miasto: Tychy
Motocykl: RD07
Przebieg: 73000
Online: 5 dni 8 godz 26 min 46 s
|
Początek nowego... lepszego... życia mojej Afryczki.
Witajcie.
Chciałem się troszku pochwalić. Pisałem już wcześniej, że stałem się szczęśliwwym posiadaczem czarnej Afryczki. Wszystko dzięki uprzejmości kolegi ADAMO_16 vel. Tygrysek. Teraz kiedy już Afra zagościła w ciepłej ogrzewanej piwnicy zaprałem sie za weryfikację stanu technicznego. I OKAZAŁO SIĘ, ŻE... ... BINGO. Moja afra jest w dobrym stanie. Rozebrałem kawałek. Wygląda na to, ze nie wymaga dużych nakładów by być znów cacy. Wałek w dobrym stanie. Nie pokorodowana, wszystkie śrubki puściły. Gwinty całe. Plastki ok. Żadnych wycieków z silnika. Linki nie postrzępione itp, WTYCZKI ELEKTRYCZNE OK... tylko jedna leciutko zielona. do uratowania... Tylko to co brałem pod uwagę przy zakupie... napęd, opony, hamulce i drobna kosmetyka itp... Jednym zdaniem to był dobry zakup. Poniżej małe foto. Pewnie w trakcie prac będę wrzucał kolejne. Miłego dzionka wam życzę. Powodzenia DO SIEGO ROKU 2015. Łukasz Ostatnio edytowane przez lukaszrys : 05.01.2015 o 16:48 |
|
|