|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
02.05.2015, 13:58 | #1 |
Miasto: Andrychów/Kraków
Przebieg: 11 600
Online: 1 tydzień 10 godz 15 min 10 s
|
Ubrania ADRENALINE i ogólnie o odzieży motocyklowej (długa vs krótka kurtka?)
Cześć!
jestem zielony w temacie motocyklizmu, stawiam pierwsze kroki. Kupiłem kask Araia Tour X-2 i to wszystko co na razie mam. Jak przyjdzie plastik, to jadę do znajomego po Dominatora. byłem w kilku sklepach, gość zrobił mi dobre ceny na kurtki ADRENALINE- jeśli chodzi o krój, wygodę i wygląd- super, protektory siedzą tam gdzie powinny, dobrze dopasowane, cena jakieś 350zł za kurtkę (do 380zł) plus rabaty jak kupię więcej rzeczy w sklepie (do nawet kilkudziesięciu złotych)- no i dylemat, bo raczej nie jestem zwolennikiem kupowania nowych rzeczy z niskich półek, ale te naprawdę obiecująco wyglądały. możecie mi coś doradzić? do każdej kurtki 1 bądź dwie podpinki. doradźcie czy to tylko cena i ładny wygląd, a później się człowiek poci i w kurza, że chińszczyzna? chodzi mi o bezpieczeństwo (priorytet) no i wygodę oczywiście. i dwa: czy lepsza do offów kominowych (mieszkam w otoczeniu gór, pustynia błędowska itp., na co dzień poruszanie się po mieście/uczelnia) i wakacyjych dłuższych wyjazdów (np. 300km na zlot, jeden na sezon trip gdzies na jakąś Ukrainę docelowo Bałkany) będzie długa kurtka? bo te krótkie leżą i wyglądają duuużo lepiej- tylko nie mam pojęcia jak się sprawują, więc chciałbym spytać Was, doświadczeni koledzy z góry dzięki za pomoc! pozdrawiam, Mateusz |
|
|