Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Umawianie i propozycje wyjazdów

Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 24.08.2015, 19:51   #1
Franciszka1234

Motocykl: RD03
Franciszka1234 jest na dystyngowanej drodze
Online: 35 min 45 s
Domyślnie Objazdówka po Gruzji - druga polowa września. szukamy kompanów!

Hej! Nazywa się Natalia.
Razem z Moim tatą i jego kolegą szukamy kompanów na wyjazd a raczej objazdówkę po Gruzji Termin dostosowany do terminów lotów (w jedna i druga stronę samolotem linii wizzair) czyli albo 11-14.09 lub 15-29.09. Liczymy ok 2 tyg spędzić w Gruzji.
Chcemy wypożyczyć na miejscu auta terenowe 9 najlepiej zebysmy jechali w 2 lub 3 auta) i pojeździć trochę po kraju wiadomo podjazd pod Kaukaz ale również zwiedzać miasteczka poodpoczywać na wybrzeżu.
Jeśli chodzi o znajomość kraju i terenu to mój tata był w Gruzji 3 lata temu na wycieczce motocyklowej z kolegami więc wie co i jak. Ważna kwestia jest to że nie chcemy nocować w namiotach a raczej w wynajmowanych noclegach (które będziemy szukać na miejscu) co nie znaczy że jeżeli ktoś chciałby nocować w namiocie chcąc mięć tańsze koszty wyjazdu nam nie będzie to absolutnie przeszkadzać.
Szukamy kompanów przede wszystkim ze względu na tak zwane bezpieczeństwo. Wiadomo też że w grupie raźniej i weselej to po pierwsze a po drugie wiadomo jak to z tymi samochodami i drogami w Gruzji wszystko może się wydarzyć.

Ode mnie narazie tyle. Dokładny plan wycieczki myślę że będzie dopracowany do końca tygodnia.
Jeśli chodzi o nasz to ja jestem studentka, a mój tata i jego kolega mają ok 50 lat) Dla nas wiek uczestników nie gra roli, liczy się dobra zabawa i pozytywne myślenie
Jeśli też macie chęć tak na taką właśnie podróż to zapraszam do kontaktu telefonicznego (733 711 133) lub mailowego ( natalia.tta92@gmail.com ) ze mną.
Franciszka1234 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania