|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
04.11.2015, 19:28 | #11 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 21 godz 6 min 45 s
|
Pisząc schronisko , masz na myśli hotel leśny w Radocynie ? Czy też jadąc od strony Zdyni są jakieś noclegi nie licząc tego pensjonatu przy głównej drodze do granicy. Bo leśniczówka chyba też jest niedaleko hotelu. Na tej drodze utrzymywanej zimą raz wpadłem do rowu , a kolega rozbił samochód , tylko że to było po Sylwestrze a ja chciałem zawrócić aby go wyciągnąć i nagle znienacka okazało się że tam jest głęboki rów . Na szczęście to CRV było i po wycofaniu z pułapki tylko trzeba było wyprostować osłonę wału napędowego .
Lubimy tam spacerować , a podczas ostatniego wypadu , takie trofeum nam się znalazło
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|