![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 40 s
|
![]()
Myślę, że kwestia przygód się sama rozwiąże - to w końcu "pół świata"
![]() Opony - obuwie kostki only, zmieniane na trasie (za granicą i tak odwiedzę cywilizację co najmniej raz na serwis olejowy i wtedy zakupię i zmienię opony, może napęd). Nie będzie Pikuja i tym podobnego hard offu ale szutry, polne dukty i inne ścieżki, jakieś broddziki a i owszem ![]() jeśli pojadę sam - będzie light off. Jeśli z kimś - medium off ![]() Ex - nie chcę na dwa etapy bo 2018 to już inny plan do zrealizowania i czasu nie starczy, bo i 2019i 2020 rok też ![]() Już zaczynam studiowanie tematów, które mi podpowiedzieliście (choć mój inglisz is nat wery łel) i powoli dochodzę do wniosku, że opcje mam dwie: 1) Układam tracki na każde państwo po drodze 2) Zakładam punkt startu i czas powrotu - a reszta wyjdzie w praniu Oba plany mają plusy i minusy...i trudny wybór ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rumunia OFFem w najbliższy weekend | Neno | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 14.07.2015 20:24 |
RODOPY 02 - offem do Morza Egejskiego 2012 | ex1 | Trochę dalej | 5 | 22.08.2014 14:05 |
Leci kto offem na Iziego? | banditos | Umawianie i propozycje wyjazdów | 7 | 17.04.2014 09:37 |
Tripmaster UK vs Europa | robertG7 | Wszystko dla Afryki | 7 | 13.01.2012 20:42 |