|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
07.04.2009, 00:20 | #1 |
KOCYK dla kruloffej
no wiec tak. zeby nie bylo ze jestem niewdziecznym bydlakiem wracam do dyskusji sprzed kilku miesiecy nt. pokrowcow i inkszych derm na krolowo: zapodalem ja wtedy watek nt. plandeki jakowejs zeby kto dopomogl mnie gupiemu wybrac tako plandeke.
watek jak to wontki majo we zwyczaju pode koniec zimy szczez i nie dowiedzialem sie zbyt wiele ino ze trza szukac. poszukalem i efekty onych poszukiwan oczom waszym kce ukazac jako ze radujo one mie niepomiernie co rano jak z mojej krulowy kordłe sciagnowszy obudzam jom siwiatu oznajmujonc ryceniem łokrutnym ze dzien cas zacac... dodam ze te plandeke swojom zakupilem ja na portalu ineternetowym co sie aregło zwie i ze ten co jom wyprodukowal nie je muj śwagier i nie mo nic wspulnego z mojom siostrom bo bym mu leb ukrecil. a tak wogle to ja jedynak jestem. a ta plandeka to mi sie widzi ze wyglada tak. a pod niom je moja krolowo z puzderkiem na tyle: http://picasaweb.google.com/matjaswr...78493355165010 tak juz zupelnie serio i po polski naprawde jestem zadowolony i polecam wszystkim tym ktorzy z jakiegos wzgledu finansowego lub z przekonan trzymac musza krolowa pod chmurką. gratis dostalem jeszcze worek na calosc i dwa dlugie pasy kompresyjne. calosc sklada sie do formatu takiego ze mieszka bez problemu z integralem nolana i plecakiem 15l w tylnym kufrze. dodatkowo koles ktory to szyje sprzedaje pasy zastepujace kamizelki. pasy sa zrobione z odblaskow mikropzyzmatycznych 3M i nieprzyzowicie daja po galach. rowniez polecam. bardzo polecam. a tak wogle to pozdrawiam matjas
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 07.04.2009 o 00:26 Powód: bo tak. bo sie zdjecie nie wkleiło :( |
|