09.05.2017, 14:53 | #1 |
Motocykl: XChallange
Online: 6 dni 2 godz 25 min 10 s
|
Żbik
to forum to chyba najbardziej konkretne miejsce dla posiadaczy xChallange. Zatem tutaj wrzucę swój wątek z moim Żbikiem, dobra?
Zakupiony na forum f650gs.pl. Zestaw startowy: – sprężyny progresywne Hyperpro – profesjonalny amortyzator Hyperpro w wersji 461 z zewnętrznym zbiornikiem i pełną regulacja – wydech LeoVince X3 – filtr powietrza gąbkowy Touratech – podniesienie kierownicy Touratech – mały bagażnik – zbiornik 6.5l Acerbis – dźwignia hamulca tylnego Touratech – dźwignia zmiany biegów regulowana Touratech – przednia felga excel 21″ – akcesoryjne tuleje dystansowe – duża osłona silnika bashplate.de – osłona przedniej zębatki/kartera – prowadzenie łańcucha tylnej zębatki Touratech – osłony dłoni Zeta XC – rajdowa owiewka z wykonanym przez poprzedniego właściciela stelażem pod światła i dywanowa deska rozdzielcza – dwa światła bi-xenon wraz z sterownikiem 35W HID pochodzacym z infiniti FX35 – błotnik Polisport UFX Freeflow – składane lusterka KTM – duże śruby kół – KTM – rozmiar 27 – kierunkowskazy LED – dwa gniazdka zapalniczki 12V na desce rozdzielczej – mocowanie RAM mount Przez zimę lekki tunning i serwis: nowy akumulator grzane manetki na przekaźniku i oddzielnej wiązce turystyczna kanapa modułowy stelaż wspierający subframe z mocowaniami na rotopaxy olej 15w40 filtr oleju czyszczenie filtra K&N kontrola łożysk (i wymiana przednich) olej w lagach + uszczelniacze płyn hamulcowy płyn chłodniczy świece konserwacja elektryki, wyrzucenie gniazd zapalniczek na oddzielną wiązkę z przekaźnikiem, oddzielne bezpieczniki dla każdego światła nowy wąż powietrza nowa tarcza hamulcowa tył Przed: W trakcie: Po: zrobiłem też dodatkową wiązkę na akcesoria z przekaźnikiem pod kanapą plus cwane miejsce na łyżki z kluczami mam też nowy stelaż i kanapę turystyczną: a nie mam już płyty z bagażnikiem ani dodatkowego baku Arcebisa. |