![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Dziwnówek
Motocykl: RD07a
![]() Online: 16 godz 28 min 47 s
|
![]()
Witam wszytskich forumowiczów. Jako nowy użytkownik forum oraz wielce prawdopodobny użytkownik nowej Afryki mam do Was parę pytań. We wrześniu mam zamiar zakupić dwie Afryki dla mnie i brata(manual i automat) i jako to u mnie zwykle bywa lubię przed zakupem wiedzieć czego mogę się spodziewać po nowej zabawce. Od kilku dni wertuje fora i już sporo wiem ale często gęsto rozmowy w głównym wątku schodzili ma bok i ciężko znaleźć jedno miejsce w którym opisane były by pozytywne i negatywne opinie na temat nowej Afry. Przy konfiguracji motocykla zdecydowałem się na oryginalne kufry ale widzę że nie cieszą się dobrą opinią. Gdzieś przeczytałem też o problemach z drobna korozją ,pocacymi się lag ami, średniej jakości oleju, itp itd. Fajnie byłoby znaleźć w jednym wątku opinie osób które już trochę polatal i mają wyrobiona opinie. Motocykl do tanich nie należy więc chciałabym aby zakup był trafiony gdyż nie planuje zmieniać maszyny przez najbliższe 5lat i więcej. Zapraszam wszystkich właścicieli do dyskusji. Mam nadzieję że utwierdzicie mnie ze to najlepszy dla mnie wybór.
Pozdrawiam Jacek Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |