18.07.2017, 10:59 | #11 | |
Moderator
|
Cytat:
No chyba, że będziesz jeździł po słonecznej Italii, gdzie asfalt jest rozgrzany jak pupcia hiszpańskiej konczity 2. Grzałki, grzane rączki czy podgrzewane manetki, jak wolisz - utarło się, że grzeją słabo i psują się. Sam miałem ori w poprzednim NC750X i zrypały się raz albo dwa. Teraz wziąłem No Name i też nie za dobrze grzeją - bierz Oxfordy, 3. Kufry - sprawa dyskusyjna jak wszystko zresztą. Ja mam Hepco&Becker. Ori ponoć są wątpliwej jakości, chociaż dobrze siedzą w ori mocowaniach. Moim zdaniem jak masz że stelażem to masz dodatkową ochronę - to moje zdanie, 4. Gmole - mam DCT, więc wziąłem górne i dolne, żeby chroniły skrzynkę. Na pewno nie bierz ori, bo nawet handlarz mówił i w katalogu też jest napisane, że jest to DEKORRAHMEN - tłumaczyć chyba nikomu nie trzeba. 5. Gniazdo 12V ori kosztuje kosmiczne pieniądze, więc lepiej albo samemu albo dedykowane dokupić. 6. Wrzuć sobie podwyższenie kiery i będzie już miodzio. 7. Zaopatrzenie się w Batzen'a - poszukaj na forum, było o tym - możliwość regulacji niskiej, ori szyby. Ja mam 183 cm i mam w połowie ustawień. 8. Warto zmienić handbary. Ale jeśli nie będziesz śmigał po ciężkim terenie to chyba nie warto - Twoja decyzja. To chyba tyle