![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
880220111
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Malawa k/Rzeszowa
Motocykl: XR 250R,XR 650R
![]() Online: 3 tygodni 16 godz 39 min 35 s
|
![]()
Nie oslepiają,oślepia palnik ksenonowy w zwykłeym reflektorze ,linia odcięcia światła jest bardzo wyrazna. moim zdaniem warto byle nie w jakieś badziewie sie wepchać..
Zarówki led mam ponad rok w busie i zostały wytestowane dobrze,w dupie mam homologacje mam widzieć na drodze pieszych rowerzystów i inne cuda.. W afryce pokazanej na zdjeciach były w Tobolsku i si nic nie przpaliły ani nie przegrzały Gówno mi z homologacji zwykłej żarówki jak kogoś potrące czy nie daj bóg zabije... Jeżdzą w dwóch motocyklach i obaj właściciele są zachwyceni i starych żarników nie chcą widzieć. Były kontrole Policji z EU włącznie i życzliwymi Austryjakami,kilka razy jezdziłem na stacje diagnostyczne że niby światła wyregulować i sie tam nikt nie pytał co to za żarówki. Szarówka deszcz a tu nadal białe jasne światło... ok jak otrzymam przesyłkę daję jedną na testy i każdy sobie sprawdzi na swojej lampie w nocy,nie będę nikogo przekonywał każdy sam sobie sprawdzi i porówna. Nic nie zachwalam stwierdzam fakty,nieprzekonanych zapraszam do mnie. Tak jak pisałm jak sie uda wynegocjować warunki bedę miał w sprzedaży...jak si uda... Póki co widzę że już się pojawiają z homologacją,a żeby ni było że sie sępię wiedzą tu gość sprzdaje w sensownej cenie z radiatorami pasywnymi http://allegro.pl/zarowka-led-h4-90w...822736403.html Technologia szybsza od ludzkich przekonań Ale to osobny wątek bedzie zdrowia
Honda XR-oholik ![]() https://www.facebook.com/Team-XR-Pol...4380265706363/ Ostatnio edytowane przez motomax : 27.07.2017 o 16:31 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
xenony... halogeny.. | marecki999 | Wszystko dla Afryki | 22 | 01.01.2014 14:44 |
Halogeny zapalające się z długimi (pass) | janeksok | Układ elektryczny i zapłonowy | 1 | 01.08.2013 01:28 |
halogeny przeciwgielne do RD 07 | Kiemlicz | Wszystko dla Afryki | 62 | 11.12.2011 05:42 |