|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.11.2017, 23:40 | #1 |
ReGeNeRaToR
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
Online: 1 miesiąc 5 dni 15 godz 46 min 42 s
|
Rama
Jako że moja afra dostała u mnie dożywocie moje albo jej , to chciałbym podpytać do jakiej firmy wysłać ramę do sprawdzenia czy prosta ew do prostowania i pomalowania na nowo ma 23 lata.
Moto mam 9 lat , ale wcześniej miało paru właścicieli i pewnie jakieś przygody były bo lewy ogranicznik skrętu w ramie lekko wgnieciony. Generalnie chodzi mi o renowację i przy okazji sprawdzenie-prostowanie , chciałbym dostać kwity z pomiarów więc raczej tylko jakaś poważna firma wchodzi w grę która ma sprzęt pomiarowy. W grudniu chcę rozebrać afrę i mogę wysłać na palecie co potrzeba. Jeżeli ktoś z kolegów robił gdzieś lub sam robi takie usługi to proszę o kontakt na PW , ew. namiary na sprawdzoną firmę.