![]() |
|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#19 |
Syberia forever)
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Irkuck
Motocykl: RD07
Przebieg: 40000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 5 godz 28 min 10 s
|
![]()
Czekam na te zebate kolko, leci juz do mnie z japonii. podkladki byly na miejscu.takze to nie przyczyna problemu. Ladnie caly mechanizm przemylismy, zlozylismy wszystko do qpy tak zeby sie jezdzic dalo, kolega naladowal tam smaru i pojechalem sobie do tomska - takie tam 4 tys km tam i spowrotem. w polowie drogi czuje ze hamulce przednie oslably.okazalo sie ze tarcza hamulcowa jest w smarze ktory wywalilo z tego mechanizmu..
swoja droga zauwazylem ze jesli predkosciomierz nie dziala jezdze znacznie szybciej) i nie tak straszne mi zakrety na wysokich predkosciach)
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stanął prędkościomierz - u mnie też | SLAWEK BANDOSZ | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 43 | 10.03.2015 23:21 |
Pytanie o prędkościomierz | bartol | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 4 | 13.06.2011 13:33 |
Prędkościomierz - problem | Babel | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 17 | 14.07.2008 09:30 |