11.09.2018, 00:34 | #11 |
Dochodzę jeszcze do siebie i dojść nie mogę
Dziękuję Wszystkim (prawie...) za to że byliście i za to jaką atmosferę tworzycie Moment w którym dostaliśmy tort... aż nie wiem jak to opisać, dawno się tak nie wzruszyłem... dziękuje Szczególnie chcę podziękować Neo, Dwóm Marianom i jego Bratu, obcy gość, zadzwonił powiedział że przyjedzie nam pomóc, zapytał tylko o której ma być Dla takich momentów aż chce się to wszystko robić Niestety są też takie sytuacje, przez które się odechciewa. Cały czas mam nadzieję że to był głupi dowcip a nie kradzież. Pośmialiśmy się i wystarczy, prześlijcie ten boczek do mnie, a ja oddam właścicielce. Grzegorz Adamek Nastrojowa 65 m26 91-496 Łódź Tu nie chodzi o pieniądze, ale o wartość sentymentalną i o sam fakt. To trochę jak byś pojechał na wigilię do najbliższej rodziny i ktoś zajebał Ci portfel... Wiem że po alkoholu bywa różnie, więc gwarantuję pełną anonimowość. Seaman jedną zrobiliśmy tak jak prosiłeś za zdrowie tych co na morzu, a drugą przekażę przy najbliższej okazji El Komendante p.s. po zlocie został metalowy kubek z żółtym sznurkiem i literami MK na spodzie. |
|
|
|