![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
No to wyjąłem dzisiaj mój filtr po ostatnim wodnym offiku - chyba przeginam
![]() W obudowie filtra ślady wody filtr wewnątrz suchy ![]() DSCF2572.JPG DSCF2575.JPG Jak widac nie miał lekkiego życia ale spełnił całkowicie swoją rolę - środek czysty DSCF2574.JPG Po rozebraniu na uwage zasługuje smar, który zabezpieczył krawędzie przed kurzem - jest czysty więc działa ![]() DSCF2577.JPG Jak widać wewnętrzna cześć fitra nie nosi oznak brudu, kurzu - czyli filterek działa ![]() DSCF2578.JPG. Motocykl spala ok 6l/100 km - na papierowym ok 6,5 - pewnie gaźniki Dzieju musiałby sprawdzić ![]() Dla chętnych póki Ramires nie podczepi na forum mojej instrukcji budowy filtra moge ję podesłać mailem . I tak przy okazji pytanie jak czyścicie gąbki filtra - ja swoją uprałem w ciepłej wodzie z dodatkiem płynu do mycia naczyń i czekam na jej wyschnięcie. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Powrót Sokoła | czosnek | Inne - dyskusja ogólna | 15 | 25.11.2012 19:00 |