|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.04.2019, 02:50 | #11 |
Miasto: radom
Motocykl: crf 1000A->790advR/drz 400e
Online: 1 tydzień 6 dni 17 godz 30 min 33 s
|
pomierzyłem chyba większość kurtek
mam 178 i 86kilo revit sand 3 nie mogłem się wstrzelić w rozmiar, nie pasowała mi długość rękawów i sztywny materiał kurtki. scott dual raid.....mieściłem się idealnie w L, nie krępowała ruchów, ale znowu materiał nie ten kurtka warta 800 stów nie 1800 zł held open road nawet fajna i przemyślana, bardzo lekka,,,,wcisnąłem się nawet w 50! wtedy ochraniacze były na właściwych miejscach wszystko z modeki mi odpadło - strasznie ciężkie, chciałem coś lżejszego, z tego samego powodu rst mierzyłem dainese d explorera - ale żeby ochraniacze były w dobrych miejscach potrzebowałem 50 a ta już była za bardzo opięta. Inna sprawa że mam cały czas w szafie kombiaka Lagune Sece i już dawno się w niego nie mieszczę a rozmiar 52. Mierzyłem tez dainese sandstorma. Ale ostatecznie wybrałem spidi raid,,wcisąłem się w L w XL więcej swobody ale ochraniacze na łokciach w złych miejscach. Kurtka lekka, ale myśle ze do 8-10 stopni tylko, z oczywistych względów nie testowana w lato. Ochraniacze we właściwych miejscach już się sprawdziły przy paciaku na żwirze. |
|
|