![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 godz 43 min 38 s
|
![]()
Cześć,
Robię aktualnie kurs na kategorię A i nie mam żadnego wcześniejszego doświadczenia z motocyklami. Od dłuższego czasu szukam idealnego kandydata na pierwszy motocykl. Szukam czegoś z kategorii turystyczne enduro, które dobrze poradzi sobie w lekkim terenie, ale też sensownie pojedzie na szosie. Interesują mnie dalsze wypady, szczególnie na wschód Europy, a może i nawet Eurazji ![]() Nie mam wiedzy mechanicznej, ani zamiłowania w tym kierunku, dlatego też zależy mi na niezawodnym sprzęcie. Z ww. powodów chciałbym kupić albo AT, albo jej mniejszego brata - Hondę Transalp. Wolałbym AT ze względu na lepsze osiągi, no i ten niesamowity styl! Niestety CRF1000 odpada ze względu na moc i cenę, więc jak już to 750, ale tu pojawia się kolejny problem - stare egzemplarze. W związku z tym pytam o sensowne alternatywy dla AT na pierwszy motocykl. Może da się dostać prawie tak fajny motocykl w lepszej cenie, albo trochę nowocześniejszy i z mniejszym przebiegiem? Co możecie zaproponować? Budżetu stricte określonego nie mam, ale rozglądam się w okolicach 15000 zł. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
QMapShack - alternatywa dla BaseCamp | diego | Mapy | 1 | 07.06.2018 08:45 |
AGV AX-8. Alternatywa dla Shoei Hornet? | Miklaz | Kaski | 127 | 02.10.2012 18:59 |