01.09.2019, 00:42 | #10 |
Fazi przez Zet
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 23 godz 49 min 17 s
|
Wieczor dobry,
yhm, niewiem no ten tegooo, noooo, tak chcialem zapytac czy w tym watku bedzie informacja o alergenach, w zywieniu na miejscu, bo wedle prawa hujnijnego ponoc taka wywieszka ma byc, ale jej nie znalazlem co nie znaczy, ze gdzies tu juz zostalo omowione i ja tak grzebiac paluchem w piochu zaskromnie pytam... Niestety cierpie na kilka oszkliwie ochydnych alergii a najmocniej na olfrygt. Objawia sie to u mnie suchotami i nocnymi poceniami . Dobra, pominmy szczegoly wiec zapodam suplement fotograficzny. Bedzie gdziesz wywieszka o alergenach? Mam alergie na bezglutenowe zarcie i bezalkoholowe picie. ogolnie lubie bez Bylbym wdzieczny Organizatorom za info i Uczestnikom tysz.
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 01.09.2019 o 01:55 |
|
|