|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
02.07.2009, 10:24 | #10 |
Administrator
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 49 min 59 s
|
raczej miękkie, przy mocnym zgnieceniu nie pęka, sprężynuje. raczej z tych bardziej miękkich. napewno lepsze to od larssona jest.
Firma Keiti (czyli jakis tam brand www.keiti.com). Czarne oczywiście też są i chyba srebrne. Kupiłem gdzieś to aby sprawdzić czy to się nadaje ... Wg opinii DrSpławika i jeszcze paru sporo lepsze od larssona wiec chyba lepiejsze są Ja nie mam do czego przykręcać więc nie przetestuje. Zaletą jest to, że są silikonowe podkładki (lub polimerowe - nie znam sie), które dobrze zabezpieczają przed rysowaniem owiewek przez śrubę.