|
GPS Wszystko co związane z elektronicznymi pomocami nawigacyjnymi. Sprzęt, mapy, porady. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
15.09.2019, 09:15 | #1 |
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 22 godz 57 min 7 s
|
Przesłanie mapy z googlemaps do zumo 396
Walczę z tym jakże prostym zadaniem już drugi dzień i sz..g mnie już trafia niby prosta sprawa...
trasę mam już zgraną w gpx Próbowałem już: wrzucam pliki gpx na kartę SD oraz do folderu gpx gamin ale nawigacja nie widzi tych plików... aplikacja garmin basecamp importuję trasę (plik->importuj) a następnie prześlij do urządzenia, robię to ale w urządzeniu trasy brak! aplikacja my routepp fajnia i prosta w obsłudze importuję trasę z gpx i już kiedy w nią klikam aby obejrzeć ma zuuupełnie!! inny przebieg niż ta zapisana w gpx, poddałem się bo dziadostwo sięga już zenitu! najprośbiej byłoby pojechać z telefonem ale zaimportowanie trasy opracowanej w google maps na komputerze do telefonu też jest nie możliwe bo link z udostępnienia trasy działa tylko w kompie a w telefonie już nie... więc zapisuję trasę jako mapa i otwieram w telefonie i kolejna niespodzianka nie można nawigować może ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na przesłanie mapy z google maps do garmina? Pzdr, |
|
|