27.09.2019, 19:49 | #11 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 6 dni 2 godz 24 min 2 s
|
Tanio raczej nie będzie, ale mam nadzieję że będzie lepiej wykonana od obecnej. Podjechałem dziś dowiedzieć się coś więcej u źródła ale oni wiedzą tyle co można znaleźć w internecie. Podstawowa wersja wszystkomającej podwójnej 20 kosztuje 80800 a o już nie jest mało nie wiem ile trzeba zapłacić za obecnego GSa ale chyba podobnie. Przy okazji przyjrzałem się ponownie stojącym NATom i dalej uważam że ten motocykl w szczegółach nie jest zbyt pięknie wykonany. Już kiedyś pisałem o wężu do chłodzenia silnika zaciśniętym cybantem z castoramy a teraz zwróciłem uwagę na tylną cześć ramy w kolorze białym która nie pasuje do motocykla wyprodukowanego w Japonii, oczywiście jest to moje subiektywne odczucie, ale mam nadzieję że ten element w podwójnej dwudziestce będzie bardziej wyrafinowany technicznie. Pozostaje poczekać do połowy listopada, pomacać i być może złożyć zamówienie. Dodałem konfigurację GSa aby lepiej porównać ofertę, dołożyłem wszelkich starań aby wyposażenie było porównywalne
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnio edytowane przez consigliero : 27.09.2019 o 20:47 |
|
|