![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
Fajnie że jeszcze ktoś o mnie pamięta , chcę tylko donieść że żyje i mam się dobrze. Okrągła rocznica zmieniła co prawda mój stosunek do podróży na bardziej hedonistyczny, mam teraz 4 koła do obsługi i deszcz przestaje być atrakcją. Nadal natomiast interesują mnie natomiast wszelkiej maści wariaci, bo to sól tej ziemi. Martwię się jedynie o Marka, bo wyznaczył sobie dość krótki termin, a taka wycieczka wymaga ostrożności jeśli chodzi np o prędkość, czasu na odpoczynek, rozłożenia sił. Bardzo trzeba dbać o kondycję psychofizyczną. To długa droga, coś jak maraton. Mam nadzieję że będzie dbał o siebie i monitorowal swój organizm. Temperatury na pd Syberii jak na razie nie przekraczają 20st, dalej na pn do 30, mało opadów. Oby tak dalej, no i wierzę w starą japońską myśl techniczną.
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Syberia - Martwa Droga | Zet Johny | Kwestie różne, ale podróżne. | 12 | 31.10.2013 16:11 |
syberia wzywa | Baal | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 28.06.2012 23:56 |