![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: Tenere 700
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 15 godz 7 min 34 s
|
![]()
Najkrócej: Jaką trasą przez Ukrainę, Rosję, Azerbejdżan uderzyć w kierunku Iranu?
Generalnie chciałbym, potraktować tę trasę jako dojazd albo powrót i robić dziennie jak najwięcej kilometrów, a nie zwiedzać (niestety czas urlopu jest nieubłagany...) Ale... jeśli do wyboru mam trasę ładniejszą i brzydszą, to wolę tę pierwszą ![]() Na co zwrócić uwagę? Odpuszczam prom, wiem, że należy omijać Krym (czy coś jeszcze?), do Azerbejdżanu lepiej wjeżdżać motocyklem spełniającym co najmniej Euro4. Liczę na podpowiedzi, którą trasę wybrać, a którą ominąć, bo pomimo tego, że teoretycznie krótsza, przejazd przez miasto koszmarny, itp. Jak z noclegami? Nie będzie problemu? chcę pod dachem, ale nie musi to być Hilton W temacie wschodu jestem kompletnie zielony, więc będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Aha, czas akcji to wakacje, więc zakładam, że wszystkie drogi będą przejezdne. P.S. Wybieramy się we 2 osoby na motocyklu typu adwęczur (marki bardzo lubianej na tym forum) |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Do tych co byli w Norwegii pytania | Evvil | Przygotowania do wyjazdów | 6 | 15.07.2013 23:00 |
SAMUR: Granica Azerbejdżan - Rosja | Pirania | Przygotowania do wyjazdów | 7 | 20.05.2013 15:35 |
Albania - pytanie do tych co byli | STRUś | Przygotowania do wyjazdów | 17 | 24.11.2011 00:30 |
Pytanie do tych co wolą osiemnastki | Lepi | Hamulce, kola, opony | 7 | 24.03.2009 15:56 |