Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 03.03.2020, 21:19   #11
ATomek

ATomek's Avatar

Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
ATomek jest na dystyngowanej drodze
Online: 6 miesiące 1 tydzień 5 dni 15 godz 39 min 16 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał consigliero Zobacz post
Miałem plan być, ale mi się logistyka trochę posypała, może za rok albo w innym terminie
Marek, pamięć się liczy. Wierzę, że tam się jeszcze spotkamy. Jadąc tym skrótem wspominałem Twoją próbę przejazdu w 2012

Cytat:
Napisał RAVkopytko Zobacz post
Mój Dziadek mieszkał po drugiej stronie Bugu,tam gdzie Sołokija wpada do niego.Moja Babcia pochodziłą z Zosinia,Zofia miała na imię .Dziadek do Hrubieszowa jeździł rowerem,Ma 94 lata pali papierosy,pije wódkę chodzi bez laski,tylko wzrok i słuch już nie ten co kiedyś.
Bardzo lubię jak opowiada jak to było przed wojną,czasy wojny jakby pomija i nie chce o tym za bardzo opowiadać...
ATomku, ten festiwal Jakuba Wędrowycza to kiedy jest dokładnie?

Każdy z Nas Czarnuchuf,to chyba troszkę ma z Jakuba
Taki Dziadek to skarb! Stary rowerzysta, to i drogę zna. Poproś, to do Wojsławic Cię poprowadzi a i młodym pokaże, jak kielonek podnosić!

Cytat:
Napisał MUTT Zobacz post
ATomek - mam wielki szacunek dla Ciebie .... i czytam zawsze z wielką przyjemnością .
Staram się nie zawieść

Cytat:
Napisał Kudlaty95 Zobacz post
Bardzo ciekawy temat. Piękna sprawa .
Pakuj zadek na motur i ruszaj! Twój temat czeka gdzieś tam, aż go odnajdziesz.

PS.
Zwykle wracając już planujemy gdzie pojedziemy za rok.
Z powrotem z HP jest inaczej. Planuję jedynie którędy tam wrócę.
ATomek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania