|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
30.07.2009, 02:30 | #10 |
Miasto: Poznań (Tarnowo Podgórne)
Motocykl: RD07a
Online: 4 godz 8 min 19 s
|
ufff. Dostałem dzisiaj wizęna 30 dni. muszę granicę Rosji przekroczyć 13.08 a opuścić 11.09.
To są ramy wyjazdu. Więc start 11-12.08 i trasa: Kursk Woroneż Saratow Samara Ufa Czelabińsk Omsk Novosibirsk Gorno Altajsk Tashanta Przejazd przez Mongolię 20.08-1.09.2009 Wjazd do Rosji północną granicą z Mongolią – trasa powrotna w Rosji 10 dni Kiachta Irkutsk Krasnojarsk Novosibirsk i dalej trasą dojazdową Sprzęt: Honda prawie gotowa; bak powiększony, siedzenie szerokie jak tylnia kanapa auta. Oponki: jadę na nowych anakee ( o ile Hubert je dośle , na granicy Mongolii zakładam Mitasa na tył i trelleborg army na przód i do końca kostki na nich ciągnę. Olej za namową Ramiresa zamiast Motula mam Repsol 10w40 Off road Reszta standard ... dzisiaj dostałem tylko nieco szoku jak odbierałem zamówione jeszcze przez Włodara oryginalne Nissiny klocki i musiałem pojechac do bankomatu bo zabrakło... ale podobno warto mieć to i się mniej denerwować Wszystkie inne akcesoria na założenie i na zapas kupione - przyszły tydzień mam pod hasłem dużych serwisów i mojej nauki - bo ja nieco zielony z tego jestem. |
|
|