![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2015
Miasto: Starogard Gdanski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 10 godz 14 min 49 s
|
![]() Cytat:
![]() V max w pokoju mieszka z rok starszą siostrą Hondą Cbx 550f2, moim pierwszym japończykiem do którego mam ogromny sentyment. Wiem że była kiedyś malowana ale mam zamiar powrócić do oryginalnego, dwukolorowego malowania. Jest to model z 1984 roku, ciekawostką są zakryte tarcze hamulcowe z przodu oraz antynurek. V-MAX poza siostrą ma jeszcze młodszego brata, trochę "napakowanego" o wadze ok 380 kg ![]() Cała trójka grzecznie czeka na przyjazd za ok 3 tygodnie najnowszego członka rodziny a jest nim olejak Gsxr1100, tzw "slabside", wyprodukowany 1 października 1986, czyli podobnie jak V-MAX w pierwszym roku produkcji modelu. Nie ukrywam że ciężko jest znaleźć ten model w tym roczniku. Dwa lata temu przyjechał z Bułgarii. Poniżej wklejam ich zdjęcia. Z góry przepraszam ale robię to pierwszy raz i jeśli coś pójdzie nie tak to proszę o pomoc w korekcie. Jeśli macie ochotę poznać "starszyznę" rodziny oraz coś "ęduro" to dajcie znać, żebym nie zanudzał niepotrzebnie. Niektóre zdjęcia to screenshoty ale nic innego w tej chwili nie znajdę bo jestem za granicą. |
|
![]() |
![]() |