![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#23 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 22 godz 50 min 55 s
|
![]()
:-)
Fotka nie oddaje całości tzw. "experience". Tam było wszystko, instrukcje jakie nominały gdzie i jak wrzucać, że reszty nie będzie, że plecaków ze sobą broń boże, że jak dzieci przechodzą pod kołowrotkiem to oszustwo a jak dwójka dorosłych się przytuli i będzie chciała przejść za jedną monetę to już zbrodnia. Chciałem się tylko odlać a musiałem zatrzymać się na chwilę przed tą maszyną niezłomną i poszukać laserów którymi mnie zjara jak coś spier**** wchodząc. Na szczęście jak się stosownie dobierze szlak to na polskiej grani jest się tylko tyle czasu żeby łyknąć folkloru, zobaczyć tłumy walące z Karpacza na Śnieżkę, wyśmiać grzańca za 15 i kiełbasę z frytkami za 30 w Domu Śląskim, puścić oko do pani na szpilkach i z pieskiem po pachą robiącej sobie selfie na zejściu do Samotni, itd. A potem znów w dół mapy... i normalnie... Ostatnio edytowane przez Danny : 03.07.2020 o 01:12 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Biała 2012. Zwiedzanie Elektrowni Bełchatów | Lewar | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 27 | 22.05.2012 22:59 |
Biała 2012 . Zwiedzanie muzeum kolei w Karsznicach - największej dziury w ziemi w Bełchatowie - przejazd przez elektrownie - jak czas dopisze to i góry Kamieńsk. | Padre | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 10 | 20.03.2012 14:49 |
Czechy /Słowacja | ferolo | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 29.06.2011 19:52 |