Cytat:
Napisał rrolek
Wszystko sie moze zdazyc ale oceniam to raczej na belkot jakiegoś flustrata. Jak to na FB, potrzebował zaistnieć?
|
Cytat:
Napisał dubel
Pierdolenie jakich na FB nie mało...
|
Nie chcę zaczynać gównoburzy bo uważam, że każdy jeździ czym chce lub na co go stać. Nie ma więc co tu bronić marki i najeżdżać na faceta (jak to szybko zrobiło KTM lobby powyżej), który kupił moto do jeżdżenia a nie do przechowywania u dealera. Raczej trzeba by było pomóc jakimś zapisem z prawa konsumenckiego, co facet ma zrobić w tej sytuacji.
Cytat:
Napisał radiolog
Choroby wieku dziecięcego nasilone składaniem przez ciapatych. AT 2016 też miała wad od metra
|
Serio (i nie bronie tutaj marki) ale jeśli, wytarta anoda, rdzewiejące szprychy i recall na stopkę centralną to te wady "od metra" powodujące, że do NAT trzeba wzywać assistance w "czarnej doopie" to ja nie mam pytań...
Ale nadal twierdzę, że KTM 790 Adv to ciekawa propozycja, tak jak i NAT, T700, 1200GS i wiele innych. Dla każdego do wyboru, bez zjadliwych uwag i sztucznego patriotyzmu dla jedynej "słusznej" marki (którakolwiek by ona nie była).