|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
12.10.2020, 08:09 | #1 |
Gość
Online: 0
|
Miejscówka poszukiwana do 2,5 h od Wawy
Szukam miejscówki do 2,5 h od Wawy jak się da to z przyzwoitym netem.
Na wyjazd z córkami. Aby było co porobić poza budynkiem (lasy, góry, małe miejscowości, coś do zwiedzania pod dachem ale bez szaleństw ). Aby było coś do poszalenia blisko domu - jakieś sauny i topienie się w zimnej sadzawce, spa, baseny. Jak się da to albo aby dali śniadanie, albo aby była kuchnia i można było sobie ogarnąć (dowolnie). Krótko mówiąc: abym mógł popracować, dzieciaki skanalizowac, a siebie potem też. Mój typ to Świętokrzyskie. Macie jakieś inne typy? A może miejscówki? Będę bardzo wdzięczny. Wygląda na to, że moja robota coraz bardziej się zmieni i będąc teraz w Sowich przyszedł mi taki pomysł właśnie. Ale Sowie za daleko (tak, wiem, z Wrocławia to rzut kamieniem; już przemyśliwuję przeprowadzkę do Wro ). |
|
|