|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
23.08.2009, 12:18 | #11 |
Miasto: wrocław/oława
Motocykl: RD07a
Online: 17 godz 5 min 53 s
|
mi pasuje 2 tydzień wrzesnia i ja osobiscie wole czarnogóre.co mi zależy czy jade polatac po rumunii gorszej jakosci drogami czy jade do czarnogóry mniej głownymi drogami.ja jestem za czarnogorą .jest ktoś kto by obmyślił trase niech sie inni wypowiedzą gdzie chcą jechac to może coś konkretnego ustalimy i kto by jechał na 100% , bo zostały 2 tygodnie i naprawde już nie ma czasu na pisanie o pierdolach tylko trzeba działac!!!!czarnogóra daje tą przewage że po pierwsze jest morze i po kilkugodzinnym lataniu po szutrach można wejsć na godzinke do wody i sie zlelaksować,po drugie jest większe prawdopodobieństwo lepszej pogody, a do rumuni jest TYLKO bliżej.o kwestiach krajobrazowym nie mówie.decydujcie sie chłopcy co i jak i konkretnie sie zdeklarujcie czy jedziecie i gdzie pozdrawiam
|
|
|