|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.04.2021, 09:53 | #1 |
Gość
Online: 0
|
OdjazdoWE wakacjE samolotoWE COVIDoWe kto wiE, kto wiE? (czyli rymowane wakacje 2021)
Hej,
po raz kolejny mamy powywracane plany i temat z zeszłego roku poszedł się kochać (oszukane dookoła świata), z tego również (Norwegia to nie łatwy temat a na ostatnią chwilę będzie na drogo). Szukam inspiracji. Nie bywałem zbyt wiele na świecie "gdzieś dalej" a Wy tak i może pomożecie? - szukam miejsca, na które mnie nie stać "w zwykłych czasach". Teraz w wielu miejscach jest ultra tanio (np. znaleźliśmy New Dehli z przelotem oraz zakwaterowaniem w 5 gwiazdkowym Hiltonie ze śniadaniami za .... 2500 PLN na tydzień!) - miejsca, gdzie da się polecieć mniej więcej na "ostatnią chwilę". Czyli nie ma obowiązkowych szczepień, których i tak nie mamy; nie ma wiz albo da się załatwić wizy "na ostatnią chwilę". - miejsca, gdzie jest dobra pogoda: w miarę nie pada, ciepło albo bardzo ciepło. - miejsca, gdzie są "ładne widoczki". To oczywiście rzecz względna. - miejsca samolotowe, a nie dojazd na kołach. Sytuację mamy taką, że będę zaszczepiony na COVID, moje córki przed chwilą ciężko przechorowały COVID i jeszcze na pewien czas starczy im przeciwciał (daje to nie tylko jakieś tam poczucie bezpieczeństwa ale zmieni może nasz powrót do kraju - liczymy na brak kwarantanny). Pomożecie? |
|
|