|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
23.09.2021, 18:41 | #11 |
Miasto: Wieś
Motocykl: CRF1100
Online: 2 dni 13 godz 43 min 21 s
|
Panowie, dziekuje za pomocne linki.
Bilety już ogarnięte. Wyjeżdzamy na wesele do kolegi do Rzymu, zamiast leciec samolotem w obie strony. Wolimy połaczyc to z wypadem motocyklowym i skorzystać. Do Wiednia mamy ok 700 km wiec spokojnie ogarniemy za dnia, a rano budzimy sie we Włoszech wyprasowani a nie wymiętoleni po podróży . Dojazd do Rzymu, impreza a później cały tydzień na Sardynie/Korsyke. W Toskanii mieszkałam kilka lat, wiec nie ciągnie mnie tam. Consigliero - wyliczenie x2 bo jedziemy na dwa moto, moim zdaniem i tak sie opłaca. Zaleźy nam na jak najszybszym przerzucie a wracać już będziemy spokojnie na kołach. Novy - jak zawsze czujny dziekuje. Luk2asz - nie masz za co. Teraz to nawet jak zaglądasz w spodnie nie możesz miec pewności co do płci Pozatym ponoc " jaja" mam wieksze niż nie jeden facet