|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
28.09.2021, 21:49 | #1 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 4 godz 5 min 14 s
|
Potrzebne ciuchy do szwędania
Nabyłem 300L i potrzebuje ciuch do jazdy, niestety nie mam pojęcia od czego zacząć. Raz w sklepie mierzyłem kurtkę, myślałem, że ktoś kamieni do kieszeni nasypał taka ciężka i ograniczała ruchy w porównaniu do zwyklej jesiennej kurtki : ) Po prostu nie chciałbym się naciąć na wydatek kilku stówek, a po tygodniu stwierdzić, po co to kupiłem?
Chciałbym jeszcze teraz pojeździć, ale bez potrzeby ubierania 3x kalesony, 3 razy polar, czy jest coś takiego jak kalesony i golf motocyklisty? Że mogę ubrać zwykłe spodnie materiałowe, ale robote zrobi to co pod nimi? Może dziwnie pytam ale pojęcia nie mam a nóż takie coś jest? Chciałbym mieć spodnie i kurtke która będzie dobra na wrzesień, pazdziernik, listopad ale zeby słuzla tez i w czerwcu i zeby nie bylo w tym termosu jak rozumiem mam szukac pod haslami kurtka + podpinka? Na taki dni jak teraz to idealnie zeby w pasie nie wiało czyli jakies połączenie zamkiem czy to bez sensu raczej? Bardzo Was prosze o swoje sugestie, fajnie żeby to lekkie było, cen nie znam do końca, kurtke mi w sklepie pokazywał za około 700, idealnie by było się kurtka spodnie w tysiaku zmieścic, ale zdaje sobie sprawe, ze trzeba chyba bedzie 1000-1500, a moze sie myle i wcale takich kwot nie trzeba wydawac, dodam, ze na razie nie jade na drugi koniec Polski czy Europy, szwedanie sie po okolicy od wiosny moze troche dalszej. |
|
|