|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
11.11.2021, 04:50 | #11 | |
Miasto: KUJ-POM
Motocykl: Honda CRF 300L
Online: 2 tygodni 2 dni 7 godz 8 min 11 s
|
Cytat:
50% asfalt i 50% szuter albo 70% asfalt i 30% szuter, Nie hard enduro, nie ADV tylko zwykłe szwendanie na osiołku. Bo do tego 300L jest i żadna modyfikacja czy wymiana zawieszenia dużo tu nie da. To nigdy nie będzie rumak. Jadę asfaltem, widzę fajną ścieżkę po prawej to wjeżdżam, jadę dalej, widzę fajny las po lewej to wjeżdżam, tym bardziej, że to mój prywatny Chcecie z Dual sporta zrobić hard enduro. Mało mocy? słaby zawias?... Kup EXC albo TE. I sprawa załatwiona, ale wtedy masz serwis w mth a nie w tyś km...z 250/300L tak się nie da. Wracając do tematu...... I co z tego? Ja też mam nową CRF i nie uśmiecha mi się wydawać 2kzł albo 3kzł na spodnie i kurtkę. Bo nie jest to mi do niczego potrzebne. Ta, jasne, powie ktoś: zdrowie, bezpieczeństwo jest najważniejsze ale jest też przypadek, szcęście itp. albo głupi traf.. Nie jestem Olszowy, Juszczak czy Kaczmarczyk. Ja chcę tylko polatać w koło komina. I też mam termo brubeck i z forum dowiedziałem się, że to kupa. Ale kupa coś tam grzeje. Jak to kupa. Ileś lat temu miałem crossa, zero butów, ochraniaczy, ortez, buzerów chyba rękawiczek też nie miałem. Miałem kask ale pewnie teraz nie byłby zaliczany do tego aby być kaskiem. I wiecie co... te jazdy pamiętam do dziś. A teraz: niee.... bez tego a tego to się nie da.. Proste pytanie zadał sysiek300, co kupić w miarę raz a dobrze, jakie spodnie i jaką kurtkę do takiego jeżdżenia? Napiszę jeszcze raz: nie Ukraina, nie Rumunia, nie Bieszczady tylko latanie w koło komina. Jaśniej się nie da. A tu dyskusja jak z millenialsem, że bez kamery cofania to nie da rady wycofać samochodem albo jak to jeździć z manualną skrzynią biegów. Jeżeli kogoś obraziłem to trudno, sorry |
|
|
|