|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
01.02.2022, 17:10 | #12 |
Hehe zacząłem niedawno myśleć o tym samym
Na co dzień jeżdżę afrą z centralką alu48l, na długie wyjazdy mam alu boczne (givi/kappa). Podobnie nie lubię toreb na siedzeniu pasażera, zawsze jakoś w nie kopię przerzucając kulasa. Na wyjazd na 1-2 noce, przy sprzyjających warunkach pogodowych ta centralka mi wystarcza (nocując w pensjonatach - nie pod namiotem). Ale jadąc już na 3-4 noce przydałaby się jakaś boczna torba na lewą stronę, żeby nie ciągnąć alu, a mieć miejsce na drugą kurtkę itp.. Ponieważ jestem coraz bliżej kupienia rebelki zaczynam szukać jakiejś niedużej torby/sakwy, 10-15l, materiałowej w ciemnym kolorze za kilka stówek (coś jak givi crm106, sw-motech sysbag 10l). Mocowanie na paski bo już mam stelaże cam w afrze a w rebelce nie będę żadnego żelastwa montował. Nie musi być wodoszczelna bo mam jakieś wewnętrzne torby które to załatwią. |
|
|
|