|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
17.03.2022, 17:57 | #1 |
Miasto: Słupsk
Motocykl: CRF1000
Przebieg: od zera
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 godz 12 min 42 s
|
Pytanie z cyklu o niczym i o wszystkim- owiewki crf1000/1100
Hej panowie mam pytanie do was, płynie mi ze stanów crf 1000 ze strzelonymi plastikami przednimi strzelarzem zegarami etc połamane w hu..... rama prosta hehe.
Zastanawiam się czy nie podejdą mi plastiki od 1100 chodzi o całość lampa stelarz zegary etc zda to egzamin ktoś kiedyś przekładkę robił chodzi mi o mocowanie ze zbiornikiem bo to najważniejsza kwestia. Za jakieś podpowiedzi z góry dziękuję . A dlaczego tak a dlatego że mi się podoba licznik w 1100 :P. Wiem mogłem kupić ta którą chce ale sumienie w postaci żony nie pozwoliło na taki wyskok I tak uważam że przeskok po 11 latach ze starej at na nowa to będzie przepaść technologiczna. |
|
|