|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.03.2022, 00:06 | #1 |
Miasto: Wawa
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 73000
Online: 1 tydzień 4 dni 1 godz 13 min 36 s
|
Przegląd gwarancyjny w Turcji
Mam taką sytuację że drugi przegląd gwarancyjny (ten po 12tyś) wypadnie mi w środku Iranu lub w drodze powrotnej w Turcji.
Na stronie https://global.honda Iran nie występuje (pewnie sankcje). Chociaż niby są jakieś serwisy co mają takie "sfałszowane" logo Hondy Ostatni kraj po trasie gdzie Honda ma swoje serwisy autoryzowane to Turcja. Jednak w książce serwisowej która dostałem przy zakupie motocykla jest gwarancja "Honda Europe" ...no i nie ma tam śladu po Turcji. Ostatni kraj Europejski po trasie to Bułgaria. ...ale za wcześnie na serwis w trasie do Iranu i za późno w drodze powrotnej. Co sądzicie ? .. jeśli zrobię serwis w Turcji w ASO Hondy.... to zachowam gwarancję? Czy nie będzie przypadkiem tak ,że w razie jakiejś próby skorzystania z późniejszej naprawy gwarancyjnej w PL ... nagle dowiem się że tracę gwarancję bo nie zrobiłem serwisu w ASO w Europie ? |
|
|