![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Czołem,
jako, że pogoda jutro ma być murowana a mnie swędzi dupa pomyślałem, że trzeba się dokądś wybrać. Wyjazd jednodniowy, a z racji, że z mojej wsi mam wszędzie daleko odpadły wszelkie góry czy inne Kaszuby. Padło na Puszczę Knyszyńską. Lata temu leciałem tamtędy tetem i pamiętam, że mi się podobało. Wiem, że to park krajobrazowy więc żadne dziczenie po lesie tylko chciałbym przejechać wewnątrz puszczy od wioski do wioski. Stąd też pytania do miejscowych rajderów: 1. Rozumiem, że od wioski do wioski drogami białymi idzie się przemieszczać? Nie trzeba mieć paszportu Polsatu ani być znajomym Piaska? 2. Interesuje mnie przejazd od wioski Nowosiółki w kierunku na Krynki. Na mapach jest to oznaczone jako droga, idzie tamtędy szlak niebieski i podają, że to Trakt Napoleoński. Orientuje się ktoś czy to przejezdne na moto czy tylko konno tudzież rowerem? 3. Możecie podpowiedzieć co tam obejrzeć w okolicy? Supraśl, rondo w Krynkach, Kruszyniany - mam na liście. Ale może są jakieś inne miejscówki znane tylko autochtonom? Gołąb: liczę na Ciebie, bo Ty chyba tam najbardziej miejscowy jesteś. ![]() Aha. Wyjazd z pasażerką więc wszelakie tracki po kopnym piachu odpadają. Z góry dzięki za pomoc Zdrowia |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Puszcza Notecka - 2-4.09 | Kamyk | Umawianie i propozycje wyjazdów | 46 | 11.07.2017 16:23 |
Puszcza Notecka... weekend, są chętni..? | ex1 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 16.09.2013 21:01 |