|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.10.2023, 09:30 | #1 |
Miasto: Popapracie!
Motocykl: RD04
Online: 5 miesiące 5 dni 16 godz 39 min 21 s
|
przewod paliwa HT-ECO
yo!
kilka lat temu kupilem kilka metrow tego przewodu: https://www.amazon.de/-/en/Universal...00IJWQ0V4?th=1 ma bialy pasek na ktorym pisze: HT-ECO FUEL ISO R1307 mialem fi10 i fi8. bardzo dobrze sie sprawdzal w motocyklach bo pomimo tego, ze zbrojony to ma cienka scianke i miesci sie w rozne ciasne miejsca. jest elastyczny i nie twardnieje z czasem w kontakcie z paliwem. kosztuje tez normalna kase, bo ciekoscienne weze neoprenowe kosztuja dosc sporo. widze, ze jest na zachodzie - niemcy, wlochy. moje pytanie brzmi: czy moze ktos z Was pracuje na sklepie badz hurtowni auto/moto i ma go w asortymencie? ja na polskich stronach go nie widze. zostal mi kawalek - zdjecia z dzis, ale na sieci sporo go jest - tyle, ze jak pisalem poza polska.