|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
16.11.2023, 14:53 | #1 |
Gość
Online: 0
|
Rodzinnie Teslą po Islandii.
Nie zakładam nowego tematu bo i nie wiem gdzie byłoby to bardziej "na temat"...
Otóż wybieramy się rodzinką (4 osoby) na początku grudnia na 7 dni do Islandii. Jest plan aby objechać całą wyspę po Ring Road (wypożyczamy Teslę na miejscu ), ale nie wiem czy zimową porą (stan 'jedynki' w zimnie plus krótsze dni) nie jest to zbyt ambitny plan. Oczywiście w planie nie ma zjeżdżania na drogi F (bo te w zimie są zazwyczaj zamknięte) czy jakiegoś wielkiego trekkingu po górach / lodowcach. Ot miły "week break" dla rodziny. Trochę poczytałem i mam jakiś plan, ale będę wdzięczny za każdą wskazówkę , bo lecimy tam pierwszy raz |
|
|