|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.11.2023, 15:12 | #1 |
Północna Hiszpania transport motocykla poszukiwany
Cześć,
szukam możliwości transportu motocykla do północnowschodniej Hiszpanii. Może być Barcelona, może być Gerona. Moze być i też południowa Francja od Tuluzy w dół. I oczywiście transport powrotny do Polski. Czas: pierwsza połowa czerwca, lipca lub sierpnia. Ważne: na miejscu co najmniej 12 dni Jest kilka firm, które mają w swojej ofercie destynację Pireneje ale oni wożą tylko na tydzień a dla mnie to trochę za mało. Potrzebuję na miejscu przynajmniej 12-14 dni pomiędzy odbiorem motocykla a jego zdaniem na powrót. Mam namiary do gościa, który wozi i jest elastyczny co do terminów ale on musi mieć całą grupę, przynajmniej 6 czy 7 motocykli. Stąd pytanie czy może ktoś zna kogoś albo jakiś ludzi, którzy mają już zaklepany transport w wyżej podanych terminach a mają jeszcze wolne miejsce na lawecie. Albo własnie zbierają chętnych w tym terminie i można by się dokoptować. Ewentualnie może ktoś planuje jechać w te rejony w tych terminach busem albo osobówką z lawetą i ma wolne jedno miejsce a chciałby koszty obniżyć. Wszelkie sensowne sugestie mile widziane. Wiem, trochę mi wstyd, że nie lecę tam na kołach ale mając 18 dni urlopu szkoda mi tracić mi 5 dni na dojazd i powrót. Stąd też poszukiwania opcji kupienia czasu. |
|
|
|